Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3774 niezalogowanych)
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
no dobrze, dino jest retier też, a gdzie podziewa się panladny? czyżby spał jeszcze? pewnie szykuje się do emerytowanego spotkania, bo później to już sobie tak nie pośpi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
   Panładny zgodnie z tym co pisał wczoraj, powinien mieć właśnie spotkanie na Torp ze swoim fanklubem .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
no tak, zapomniałam dzięki za przypomnienie... a co z nami? czy my to już na odstawkę teraz idziemy? czy może mamy czekać na relacje ze spotkania od panladny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Dino, co za zmiana zdjęcia czyżby niebiosa boskie oświetliły cię i wskazały drogę do raju?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
magdalena_d84 napisał:
Dino, co za zmiana zdjęcia czyżby niebiosa boskie oświetliły cię i wskazały drogę do raju?

Własna energia tak mnie rozświetliła, przecież zostałem uznany za postać nie z tego świata w chwili kiedy to zdjęcie powstało
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Dino napisał:
magdalena_d84 napisał:

Własna energia tak mnie rozświetliła, przecież zostałem uznany za postać nie z tego świata w chwili kiedy to zdjęcie powstało

to Ty możesz zdziałać cuda tą swoją energią? qrcze, szkoda, że się pomyliłam, myślałam, że dasz nam znać jak tam jest, w tym Raju. Mam nadzieję,że ta energia to pozytywna energia..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
magdalena_d84 napisał:
Dino napisał:
magdalena_d84 napisał:

to Ty możesz zdziałać cuda tą swoją energią? qrcze, szkoda, że się pomyliłam, myślałam, że dasz nam znać jak tam jest, w tym Raju. Mam nadzieję,że ta energia to pozytywna energia..

Cuda sobie odpuszczam, mamy przecież w kraju specjalistę od tego. Raj nie raj, kto go tam wie, żeby coś wiedzieć trzeba się tam dostać, ale wystąpią wtedy problemy z komunikacją, stolik i talerzyk nie zastąpią komputera . Energia jest energią, różnicuje tylko sposób wykorzystania, na przykład widelcem można jeść, ale również zabić.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
No,ja bym się tak nie zachwycał tą energią Dina madalen Ponoć ludzie o dużej energi mają konszachty z siłami zła i kontakt z nimi może CIĘ w bardzo krótkim czasie przenieść na tamten padół także uważałbym na twoim miejscu No i z taką energią Dino to pewnie zaganiał byś te owce na śmierć po tych górach na tej emeryturze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
o kurcze, to może podróż na te flaczki odwołamy? chociaż we dwoje raźniej i może nic nam nie zrobi tyle,że ten widelec opisany przez niego może mówić co innego
hmm trzeba to jeszcze raz przemyśleć...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Otóż i to ,chociaż muszę przyznać że i mnie kuszą te flaczki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok